СЕРВИС ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА КНИГИ TTRPG

2023-05-18

Дефиниција за TTRPG во англискиот речник на Кембриџ: 

TTRPG кратенка за игра со улоги на маса: игра што се игра околу маса или онлајн во која група луѓе создаваат и играат дел од ликовите во приказната што се развива додека се игра играта.


Печатењето на голем дел од вашата книга за играње улоги на маса (TTRPG) во Кина може да биде исплатлива опција, бидејќи Кина има добро развиена индустрија за печатење. За да обезбедите висококвалитетно печатење на книгите TTRPG, еве неколку совети за вас.


1. Подгответе датотеки за печатење на книги TTRPG
За висококвалитетно печатење на книги TTRPG, проверете дали вашата книга TTRPG е правилно форматирана и ги исполнува спецификациите за печатење што ги бара печатачот. Ова вклучува резолуција, профили во боја, крвавење, големина на дотерување и формати на датотеки (обично PDF). Размислете за ангажирање професионален графички дизајнер или кукла за да обезбедите најдобри резултати.PDF СОВЕТИза печатење TTRPG книги во Кина.



2. Компанија за печатење од Кина
Research printing companies, get a reputable printing company in China that specialize in TTRPG books printing. To get a reliable TTRPG books printing company, you can try to get printing companies through online directories, trade shows, referrals, or by contacting industry associations. Asking for quotes from different printing companies. and Evaluating their prices, capabilities, turnaround times, and quality. At Shenzhen Rich Color Printing Limited, we focus on high-quality TTRPG books printing at very affordable prices. Sample printing available before bulk order of TTRPG books printing.


3. Примерок на копија
Барање прилагоден физички примерок за печатење од вашиот проект за книга TTRPG пред да се посветите на компанија за печатење. Во Shenzhen Rich Color Printing Limited, би сакале да отпечатиме физички примерок за вас пред да нарачате на големо, со задоволство ви испраќаме некои примероци од книги TTRPG за масовно производство ако ви треба. Сите примероци што ги обезбедивме ќе ви дадат идеја за нашиот квалитет на печатење TTRPG, опциите за хартија, врзувањето и целокупната завршница. Специјална завршна обработка како точкаст УВ, фолии, ламиниране со мек допир, испрскани рабови со шаблони, комплет кутии со кутии достапен за печатење книги TTRPG во масовно производство. Ние, исто така, го правиме ограниченото издание со потпис за нашите клиенти.

Внимателно оценувајте ги физичките примероци за грешки во распоредот, содржината, точноста на бојата и какви било други проблеми. Направете ги сите неопходни прилагодувања доколку е потребно за да се осигурате дека тие ги исполнуваат сите ваши очекувања за вашиот проект за печатење книги TTRPG.




4. Споделување на вашите барања
Споделете ги вашите барања за печатење со печатачот  што сте го одобриле, дискутирајќи за детали како што се количината на печатење, големината и страниците на книгата TTRPG, типот на хартијата, опциите за врзување, завршетоците на корицата и сите специјални ефекти за печатење како фолии, комплет кутија и испрскани рабови што можеби ќе ги сакате. Погрижете се да ја разберат вашата визија за финалниот производ. Во Shenzhen Rich Color Printing Limited, слободно споделете ги вашите идеи со нас, нашиот професионален искусен тим ќе го дознае најдобриот извршен план за вас.




5. Производство и испорака
Одобрете ја фактурата за печатење на книги TTRPG и уплатете го депозитот откако ќе се потврдат сите детали. Координација со печатачот во врска со временските рокови за производство, барањата за пакување и логистиката за испорака. Во Shenzhen Rich Color Printing Limited, обезбедуваме услуга од врата до врата за нарачка за печатење книги TTRPG. Ова ќе ви заштеди време и енергија. Имавме БОГАТО искуство во водење на нашите клиенти да ја завршат нивната прва нарачка за печатење книги TTRPG во Кина со одличен квалитет. Работењето со нас значи гаранција за безбедни и квалитетни пари.

Во Shenzhen Rich Color Printing Limited, фотографиите и видеата ќе ви бидат испратени за време на производството на печатењето на книги TTRPG. Ние исто така правимеTTRPG ставкикако што се ПЕЧАТЕЊЕ НА КНИГИ ЗА ПРАВИЛНИЦИ, ПЕЧАТЕЊЕ НА КНИГИ ЗА ЧУДОВИШТА, ПЕЧАТЕЊЕ НА КАРТИ БОРКИ, ГМ ЕКРАН ПЕЧАТЕЊЕ, ПЕЧАТЕЊЕ НА КАРТИ. Ајде да ја оствариме вашата игра.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy