Кинеска Нова Година 2022 година - Година на тигарот

2022-01-22

Кинеска Нова Година 2022 година - Година на тигарот


Добредојдовте на нашата веб-страница~ Shenzhen Rich ColorPrinting Limited специјализирана за услуга за прилагодено печатење, ние нудиме услуга за прилагодено печатење како печатење книги, печатење со планер на тетратки, печатење игри на табла, печатење календари, печатење кутии и пакети. Доколку има потреба од печатење на хартија, слободно испратете ни ги деталите за да добиете понуда.



Доаѓа кинеската Нова Година! -- 2022 година, година на тигарот!

Кинеската Нова Година е официјално закажана за 31-ви јануари 2022 година. Сепак, одморот ќе започне најмалку 10 дена порано за да им се овозможи на работниците да стигнат до своите семејства навреме за празникот и ќе се вратиме на 15-ти февруари 2022 година. Доколку има потреба од печатење за време на нашиот одмор, слободно оставете ни порака со детали за вашата работа.


Ви посакуваме просперитетна година!æ å–œå ‘è´¢

Ви посакувам среќа и среќа! å¤§å ‰å¤§åˆ©




Во RichColor Printing, ќе ве водиме низ целиот процес на објавување од концепт до успешно објавување. Дозволете ни да помогнеме да ја оживеете вашата визија. Започнете со БЕСПЛАТНА консултација.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy